Compania UPS Distribution si-a inceput activitatea in anul 2001, devenind in scurt timp unul dintre cei mai importanti furnizori de surse neintreruptibile de tensiune si acumulatori de pe piata romaneasca, precum si firma cu cel mai diversificat portofoliu de servicii specializate UPS.

Ce inseamna UPS Distribution?

Inseamna o echipa tanara, dar cu o experienta semnificativa; o echipa vesela, dar serioasa in ceea ce face; un grup de colegi si profesionisti, dar si prietenii si confidentii clientilor nostrii; o echipa competenta in domeniu, dar mereu preocupata cu dezvoltarea continua… si tocmai aceste calitati fac din noi o echipa puternica, dinamica si ambitioasa, perfecta pentru a deservi cu promptitudine si excelenta cele mai exigente cerinte ale partenerilor nostri.

Echipa UPS Distribution asigura acoperire nationala, stand la dispozitia clientilor in trei puncte de lucru (Bucuresti, Cluj Napoca si Gheorgheni ), astfel incat sa poata fi usor de accesat din orice colt al tarii si pentru a putea ajunge in cel mai scurt timp posibil la partenerii nostri.

Viziunea noastra este sa devenim lideri prin diversitatea si complexitatea solutiilor si serviciilor noastre pe piata UPS-urilor si acumulatoarelor.

Misiunea noastra este de a obtine satisfactia clientilor, identificarea solutiilor potrivite si construirea de parteneriate durabile . Consideram ca o echipa profesionista si bine informata, care poate oferi sfaturi, asistenta si suport pentru fiecare produs si solutie, este cheia continuitatii in afaceri. Astfel in mod constant suntem preocupati de a anticipa necesitatile clientilor nostri pentru a le putea oferi produse si servicii de inalta calitate.

Valorile noastre stau la baza tuturor activitatilor desfasurate si sunt impartasite de catre toti angajatii firmei:

Integritate: consideram ca suntem intotdeauna sinceri, corecti, loiali si de incredere in toate relatiile de afaceri, drept dovada sta protofoliul nostru vast si de lunga durata de clienti si parteneri. Intotdeauna ne asumam responsabilitate pentru toate deciziile luate si pentru toate solutiile oferite.

Orientare catre client: in toate activitatile pe care le desfasuram ne concentram pe nevoile si asteptarile partenerilor nostri , tratandu-i cu profesionalism si respect pentru a construi o relatie solida si de lunga durata.

Comunicarea reprezinta un element cheie in relatiile noastre de colaborare puternice pe care le dezvoltam cu partenerii. Transmiterea informatiilor, cunostintelor si recomandarilor, precum cooperarea continua dintre angajati si parteneri aduc cele mai bune solutii privind atingerea obiectivelor comune.

Munca in echipa sta la baza succeselor noastre, deoarece consideram ca prin schimburi constante de experienta, cunostinte si idei suntem capabili de a crea solutii si servicii excelente pentru parteneri.

Ne preocupam permanent de profesionalism si perfectionarea continua, ne straduim sa fim intotdeauna cei mai buni in domeniu prin participarea la diverse training-uri, cursuri si schimburi de experienta nationale si internationale. Excelenta si experienta noastra aduce o valoare adaugata afacerilor partenerilor nostrii.

ISTORIC

1994Primele UPS-uri APC aduse in tara de catre fondatorii UPS Distribution
2001Infiintarea firmei S.C. Distributie APC S.R.L. cu sediul in Gheorgheni , care si-a schimbat ulterior numele in S.C. UPS Distribution S.R.L.
2002Deschiderea punctului de lucru din Cluj-Napoca
Deschiderea punctului de lucru din Bucuresti
2003Deschiderea primei reprezentante APC in Romania si incheierea primului contract de distributie dintre APC Romania si UPS Distribution
2010Introducerea brandului propriu de UPS-uri SPS in Romania
2010Introducerea brandului propriu de acumulatori Reddot
2011Certified Service Partener APC by Schneider Electric
2011Distribuitor autorizat BB Battery
2012Nou punct logistic si depozit central in Floresti
2013Dezvoltarea unui sistem inovativ de reciclare a bateriilor uzate – introducerea termenului AsFoRec
2013Introducerea serviciului telefonic SOS UPS
2014Introducerea incarcatoarelor de acumulatoare Reddot pe piata romaneasca
2015Introducerea standurilor de acumulatoare

GHEORGHENI

Str. Gábor Áron Nr.3
(+40) 266-365.473
(+40) 266-365.328
gheorgheni@upsdistribution.ro

BUCUREŞTI

Bld. Timişoara Nr. 84,
Sector 6, Compl. COMET
(+40) 214-443.401
bucuresti@upsdistribution.ro

CLUJ-NAPOCA

Com. Floreşti,
Str. Avram Iancu, Nr. 442-446
(+40) 264-592.386
cluj@upsdistribution.ro

URMĂRIȚI-NE