UTILIZATORII SE IMPART IN DOUA CATEGORII: CEI CARE AU AVUT SI CEI CARE VOR AVEA PROBLEME DIN CAUZA INTRERUPERILOR DE TENSIUNE.

Uneori este doar un mic inconvenient, insa alteori de aceste situatii depinde succesul unei afaceri.

Din 1981 APC by Schneider Electric este lider mondial in domeniul surselor neintreruptibile de tensiune, solutiilor complexe de management, cooling si infrastructure si isi mentine pozitia cautand in permanenta solutii inovatoare, care sa raspunda tehnologiei aflate mereu in schimbare.

Fondatorii UPS Distribution au fost pionieri in comercializarea surselor neintreruptibile de tensiune APC in Europa, in Romania anul trecut am sarbatorit 20 de ani de experienta.

UPS Distribution nu se limiteaza in a oferi produse de calitate APC by Schneider, ci se concentreaza sa asigure si asistenta profesionala in alegerea celor mai bune solutii si sprijin in implementarea si exploatarea acestora.

Produsele APC by Schneider ofera solutii pentru cele mai variate aplicatii:

protectie pe electroalimenatre (UPS-uri, surge protection) pentru resedinte, birouri, centre de date, aplicatii industriale;
intreaga infrastructura a unui centru de date (podea inaltata, rack-uri, distributie electrica, KVM switche-uri, PDU (power distribution unit), racire, monitorizare mediu de operare etc.)
soft-uri de monitorizare ( monitorizare SNMP, monitorizare medii de opeare, planificarea si optimizarea capacitatii intrastructurii, eficienta energetica etc)

APC BY SCHNEIDER ELECTRIC

Statisticile arata ca majoritatea problemelor cu electroalimentarea sunt cauzate de intreruperi mai mici de 5 secunde, insa suficient de mari pentru ca PC-ul dumneavoastra sa se opreasca sau chiar sa se defecteze. In intampinarea acestor probleme APC By Schneider a lansat familia de produse Back UPS BX ce asigura protectia de cea mai buna calitate la un pret rezonabil.

Familie de produse: BX500CI, BX650CI, BX650CI-GR, BX700UI, BX700U-GR, BX800CI, BX800CI-GR, BX950UI, BX950U-GR, BX1000CI, BX1000CI-GR, BX1400UI, BX1400U-GR.

CARACTERISTICI:

 AVR - durata de viata marita a acumulatoarelor datorita functiei de stabilizare a tensiunii
 led si alarme audio pentru o interpretare rapida a parametrilor UPS-ului
 comunicare prin USB cu ajutorul careia se pot administra functiile de oprire si repornire comandate de catre UPS, respectiv vizualizarea parametrilor de functionare a UPS-ului
toate iesirile protejate de pe baterie
 protectie pe transmisiile de date
 functie de resetare in urma suprasarcinilor prin apasarea unei sigurante automate
 printre functiile standard ale echipamentului se afla si testul periodic programat de catre utilizator cat si autotestul periodic pentru acumulatoare
 garantie 2 ani atat pe electronica cat si pe acumulatoareDescrieri tehnice
 

Cea mai populara gama de UPS-uri din lume destinate pentru servere de companii, dispozitive de stocare şi de reţea, a fost imbunatatit cu multiple caracteristici pentru a deservi cele mai variate aplicatii. Popularitatea acestei familii este dovedita de confuzia care persista intre conceptele de APC si Smart.

Familie de produse: SMT750I, SMT750RMI2U, SMT1000I, SMT1000RMI2U, SMT1500I, SMT1500RMI1U, SMT15002U, SMT2200I, SMT2200RMI2U, SMT3000I, SMT3000RMI2U, SMX750I, SMX1000I, SMX1500RMI2U, SMX2200RMHV2U, SMX3000RMHV2U, SMX2200HV, SMX3000HV

CARACTERISTICI:

 display-ul LCD cu meniu intuitiv ofera infomatii detaliate privind parametrii echipamentului, sarcina, tensiunea, frecventa, capacitatea bateriei si autonomia, precum si posibilitatea de selectare din acest meniu a limbii, alarmelor, setarilor de calitate a alimentarii, testelor sau a istoricului evenimentelor
 grup de iesiri controlabil
 EPO posibilitatea opririi de urgenta a echipamentului in caz de forta majora
 comunicare accesibila prin serial, USB si port SmartSlot pentru carduri de comunicatie
 modelele care includ "NC" in cod au card de management prin retea, incorporat
 modelele Rack/Tower cu dubla posibilitate de montare sunt dotate cu display rotabil pentru accesibilitate mai facila
 timp de functionare scalabil
 reducerea costurilor cu energia electrica prin exploatarea echipamentului in modul de functionare green mode
 pentru cresterea performantelor si fiabilitatii sistemelor utilizatiorului toate modelele din familia Smart-UPS pot fi configurate cu accesorii care sa raspunda celor mai variate cerinteDescrieri tehnice
 

Aceasta famiie de UPS-uri este cel mai vandut produs dintre echipamentele monofazice cu topologie on-line dubla-conversie.

Familie de produse: SURT1000XLI, SURT1000RMXLI, SURT2000XLI, SURT2000RMXLI, SRT5KXLI, SRT5KRMXLI, SRT6KXLI, SRT6KRMXLI, SRT8KXLI, SRT8KRMXLI, SRT10KXLI, SRT10KRMXLI, SURT15KRMXLI, SURT20KRMXLI.

CARACTERISTICI:

 factor de putere imbunatatit la modelele noi
 modelele noi prevazute si cu display LCD
 posibilitatea de marire a autonomiei prin atasarea de pachete externe de baterii la unele modele
 bypass intern care permite furnizarea tensiunii de la reţeaua electrică la consumatori, în cazul unei suprasarcini sau defecţiuni la UPS
 modelele peste 5KVA au integrate in dotarea standard interfata de management prin retea
 datorita topologiei dubla conversie UPS-ul corecteaza condiţiile de frecvenţă şi tensiune slabă fără a utiliza bateria.Descrieri tehnice
 

Familia de produse Smart-UPS VT reprezinta extinderea celei mai de succes familii de produse APC pentru solutii trifazate. Constructia echipamentului ofera disponibilitate si eficienta energetic ridicate.

CARACTERISTICI:

 10-40kVA tower sau montabil in rack  cresterea puterii instalate sau optiune de redundanta prin paralelare
 bypass automat/manual
 autonomie scalabila
 display LCD care permite diagnosticarea rapida
 compatibil cu generator
 posibilitate de alimentare "dual feed"

Descrieri tehnice
 

Gama MGE Galaxy cuprinde ups-uri cu constructie clasica monobloc ce ofera solutii optime din punct de vedere al raportului pret calitate, pentru centre de date, spatii comerciale, aplicatii industriale etc.

Familie de produse: MGE Galaxy 300 ( (10-40kVA 3:3) (10-30kVA 3:1), MGE Galaxy 3500 ( (10-40kVA 3:1, 3:3), MGE Galaxy 5500 (20-120kVA), MGE Galaxy 7000 (160-1000kVA)

CARACTERISTICI:

 topologie dubla conversie online
 posibilitate de alimentare "dual feed"
 posibilitatea de crestere a capacitatii prin conectarea in paralel a mai multor ups-uri
 redundanta suplimentara prin conectarea cu alte ups-uri
 monitorizare de la distanta prin card SNMP
 accesarea informatiilor atat prin display LCD cat si cu ajutorul Led-urilor

Descrieri tehnice
 

Varful de lance din toata gama de ups-uri APC a fost mereu reprezentata de familia Symmetra. Constructia scalabil modular redundant ofera cel mai ridicat nivel de disponibilitate pentru aplicatiile critice.

CARACTERISTICI:

 gama de puteri cuprinsa intre 4-500kVA
 toplogie dubla conversie-online
 constructie scalabila modular redundanta
 monitorizare si control prin card SNMP
 display LCD care permite controlul facil si diagnosticare rapid
 performante deosebite din punct de vedere al eficieneia energetic

Descrieri tehnice
 

Chiar si in situatiile in care bugetul este limitat APC by Schneider propune o solutie minima de protectie la supratensiune şi pentru liniile dvs. telefonice.

Familie de produse: P1T-GR, P5B-GR, P5BT-GR, P5BV-GR, PM5-GR, PM5T-GR, PM5T-GR, PM5U-GR, PM5V-GR, PM5V-RS, PM6-GR, PM6-GR, PM6U-GR, PM6U-GR, PM8-GR, PM8-GR, PNOTEPROC6-EC, PNOTEPROC8-EC

CARACTERISTICI:

 ofera protectie împotriva supratensiunii şi vârfurilor de tensiune electrica
 filtrare zgomot pentru o mai buna performanţă a echipamentului protejat.
 led pentru a indica starea de functionare
 in cazul varfurilor de tensiune sau unei supratensiuni, nu este permis transferul excesului de energie la consumatori, prin deconectarea echipamentului de la sursa de alimentare

Descrieri tehnice
 

Noua famile de produse va ajuta sa ramaneti conectati chiar si atunci cand bateriile dispozitivelor dumneavoastra de comunicare se descarca.

Familie de produse: M10BK-EC, M10WH-EC, M5BK-EC, M5WH-EC, M3BL-EC, M3RD-EC, M3TM-EC, M3BK-EC, M3SR-EC

CARACTERISTICI:

 dotat cu doua porturi USB pentru incarcarea simultana a doi consumatori
 incarcatorul mobil vine in doua variante de 5000mAH ceea ce permite incarcarea de 2 ori a unui smartphone si 50% din capacitatea unei tablele si de 10000mAh ceea ce permite incarcarea de 4 ori a unui smartphone si integral capacitatea unei tablele

 protectie la supraincalzire, supraincarcare, descarcare, supratensiune si suprasarcina
 oprire automata dupa incarcarea consumatorului pentru a economisi capacitatea bateriei

Descrieri tehnice