0266-365.473
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Urmati-ne:

Servicii

Servicii UPS Distribution

Pozitia de Business Partener si cea de Service Partener in relatia cu APC by Schneider Electric a UPS Distribution, cat si experienta acumulata din 2001, se regaseste in serviciile pe care le punem la dispozitia partenerilor nostri.

Consultanta pre-achizitie

Constrangerile bugetare fac decizia de achizitie sa aiba in vedere mult mai multe aspecte decat pretul de achizitie efectiv. Costul total de exploatare (TCO), pe o perioada de 10 ani, care este de regula durata medie de amortizare, include costurile cu inlocuirea consumabilelor (acumulatoare, ventilatoare, condensatoare etc), costurile de reparatie, costurile de mentenanta si costurile ce apar ca urmare a eficientei energetice. Supradimensionarea poate aduce costuri mult marite de exploatare, iar subdimensionarea probleme de disponibilitate a sistemului.

Consultanta in achizitia propriu-zisa

Dupa stabilirea solutiei, urmatorul mare pas este identificarea furnizorului. Seriozitatea furnizorului tradusa in respectarea specificatiilor produselor, cat si a termenilor comerciali, devine un factor important in conditiile existentei pe piata a produselor contrafacute si a canalelor neoficiale, care pot aduce probleme pe perioada garantiei si post garantiei.

Instalari si puneri in functiunie

Instalarea si punerea in functiune este cel putin la fel de importanta ca pasii precedent, deoarece intregul sistem UPS are ca scop siguranta si stabilitatea afacerii, iar instalarea reprezinta predarea produsul finit catre utilizator. Deoarece scopul final este continuitatea afacerii dvs., garantia instalarii corespunzatoare si la timp este asigurata si de parteneriatul dintre UPS Distribution si APC by Schneider Electric pe linie de service.

Consultanta si service dupa achizitie, in perioada de garantie

De regula valoarea unui sistem UPS nu reprezinta nici 10% din valoarea echipamentelor protejate, iar valoarea afacerilor pierdute ca urmare a problemelor cauzate de tensiunea electrica de multe ori nici nu poate fi cuatinficata. Serviciile de extindere de garantie, ce acopera electronica si chiar si acumulatoarele, sunt un instrument pus la dispozitia clientilor pe toata durata de viata proiectata a echipamentelor.

Service si intretinere post garantie

Ca orice echipament, si UPS-ul are nevoie de intretinere periodica, parametrizare, inspectia mediului de operare, monitorizare etc., pentru obtinerea performatelor maxime dorite si avute in vedere la achizitie.

Servicii de inchiriere

Situatiile in care achizitia unui UPS reprezinta o investitie care nu poate fi justificata, dar este necesara pe termen scurt, este acoperita de serviciile de inchiriere oferite. Inchirierile sunt o solutie si pentru situatiile in care se doreste un control strict al costurilor pe temen lung, in acest fel nu exista varfuri de cheltuieli ce pot aparea ca urmare a defectarilor post garantie.

Buy Back

Cresterea afacerii respectiv cresterea nevoilor de putere presupune de cele mai multe ori inlocuirea echipamentelor. Serviciile de buy back asigurate de UPS Distribution vin in intampinarea nevoilor de crestere si inlocuire a echipamentelor UPS aflate in exploatarea dvs.

Detinand o vasta experienta si numeroase certificari in domeniul surselor neintreruptibile de tensiune , avand sub contract echipamente cu putere insumata de peste 5,5 MW si asigurand timpi de raspuns de pana la 6 ore, UPS Distribution poate sa devina partenerul Dvs. de incredere oricand.


Evenimente organizate cu suportul tehnic oferit de UPS Distribution:


Cautare

UPS Distribution S.R.L. este un partener de incredere pentru MOL Romania; ei ne furnizeaza echipamente si servicii de intretinere pentru asigurarea alimentarii continue a echipamentelor IT (surse neintreruptibile - UPS) din Reteaua de Statii MOL Romania si de la sedii.
Colaborarea dintre MOL Romania si UPS Distribution S.R.L. a inceput din anul 2005, oferind produse de calitate si servicii profesionale pe tot parcursul colaborarii. UPS Distribution S.R.L. a rezolvat cu profesionalism si promptitudine toate problemele aparute cu echipamentele livrate / intretinute de ei, si au o abordare transparenta si proactiva a relatiilor comerciale dintre firmele noastre.
Recomandam cu toata increderea tuturor celor interesati echipamentele si serviciile oferite de UPS Distribution S.R.L.

Farkas András

IT Manager,
MOL Romania PP S.R.L.

UPS Distribution este un partener de incredere al diviziei IT - APC by Schneider Electric - in Romania, avand atat calitatea de Business Partner, cat si cea de Service Partner. Preocuparea comuna este de a furniza clientilor nostri suportul necesar pentru configurarea solutiilor optime APC by Schneider Electric, conform necesitatilor acestora.
In procesul de integrare a solutiilor, UPS Distribution asigura consultanta din etapa de pre-achizitie, pana la cea de service in perioada de garantie, service si intretinere post garantie, servicii de inchiriere si buy back.

Mirela Danciu

Vicepresedinte Divizie IT
Schneider Electric Romania

We have chosen UPS Distribution SRL company because we consider that they have some of the most flexible solutions available in the market. They delivered us in time the information and goods in accordance with our requirements. UPS Distribution SRL team is very reliable and the services delivered by them are done in a professional way.

Udrescu Violeta

Purchasing Manager
Rohde&Schwarz Topex SA

Colaboram cu succes de peste 6 ani cu firma UPS Distribution, apreciem concentrarea atentiei asupra unui singur domeniu (surse UPS si acumulatoare), spre deosebire de firmele care vand de toate din domeniul IT. Suportul tehnic este bun, raspunsul la solicitari este prompt, livrarile in termene rezonabile. Recomandam acest furnizor.

Adrian Ilea

Director Tehnic
ICCO SYSTEMS SRL

Apelez intotdeauna cu incredere in solutionarea problemelor la UPS Distribution, unde lucrez cu o echipa de profesionisti amabili, recomand tuturor!

Mindig bizolammal es a biztos megoldas tudataban fordulok az UPS Distribution -hoz , kedves es szakemberekkel targyalok , ajanlom midenkinek!

Lorinczy Zoltan

Director General
Computer Trade

Colaboram cu firma UPS Distribution de peste 5 ani si este una dintre cele mai pozitive colaborari ale noastre. Promptitudine, calitate si preturi realiste. Asa am defini noi, pe scurt, cei cinci ani de colaborare cu firma UPS Distribution. Criteriile dupa care ne alegem furnizorii sunt: calitatea produselor, preturi adaptate pietei din Romania si promptitudine la livrare. UPS Distribution intruneste toate aceste calitati si de aceea este unul din principalii nostrii parteneri.

Laurentiu Lungu

Director Comercial
Mediafun Impex SRLInscrie-te pe blog!Gheorgheni

Str. Gábor Áron Nr.3
(+40) 266-365.473
(+40) 266-365.328
gheorgheni@upsdistribution.ro

Bucureşti

Bld. Timişoara Nr. 84,
Sector 6, Compl. COMET
(+40) 214-443.401
bucuresti@upsdistribution.ro

Cluj-Napoca

Com. Floreşti,
Str. Avram Iancu, Nr. 442-446
(+40) 264-592.386
cluj@upsdistribution.ro

Urmati-ne
© 2015-2016. «upsdistribution.ro». Toate drepturile rezervate.
Ups Distribution Srl, CIF: RO13675662, Nr. Reg. Com.: J19/29/2001