0266-365.473
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Urmati-ne:

Noutati

Cautare

UPS Distribution S.R.L. este un partener de incredere pentru MOL Romania; ei ne furnizeaza echipamente si servicii de intretinere pentru asigurarea alimentarii continue a echipamentelor IT (surse neintreruptibile - UPS) din Reteaua de Statii MOL Romania si de la sedii.
Colaborarea dintre MOL Romania si UPS Distribution S.R.L. a inceput din anul 2005, oferind produse de calitate si servicii profesionale pe tot parcursul colaborarii. UPS Distribution S.R.L. a rezolvat cu profesionalism si promptitudine toate problemele aparute cu echipamentele livrate / intretinute de ei, si au o abordare transparenta si proactiva a relatiilor comerciale dintre firmele noastre.
Recomandam cu toata increderea tuturor celor interesati echipamentele si serviciile oferite de UPS Distribution S.R.L.

Farkas András

IT Manager,
MOL Romania PP S.R.L.

UPS Distribution este un partener de incredere al diviziei IT - APC by Schneider Electric - in Romania, avand atat calitatea de Business Partner, cat si cea de Service Partner. Preocuparea comuna este de a furniza clientilor nostri suportul necesar pentru configurarea solutiilor optime APC by Schneider Electric, conform necesitatilor acestora.
In procesul de integrare a solutiilor, UPS Distribution asigura consultanta din etapa de pre-achizitie, pana la cea de service in perioada de garantie, service si intretinere post garantie, servicii de inchiriere si buy back.

Mirela Danciu

Vicepresedinte Divizie IT
Schneider Electric Romania

We have chosen UPS Distribution SRL company because we consider that they have some of the most flexible solutions available in the market. They delivered us in time the information and goods in accordance with our requirements. UPS Distribution SRL team is very reliable and the services delivered by them are done in a professional way.

Udrescu Violeta

Purchasing Manager
Rohde&Schwarz Topex SA

Colaboram cu succes de peste 6 ani cu firma UPS Distribution, apreciem concentrarea atentiei asupra unui singur domeniu (surse UPS si acumulatoare), spre deosebire de firmele care vand de toate din domeniul IT. Suportul tehnic este bun, raspunsul la solicitari este prompt, livrarile in termene rezonabile. Recomandam acest furnizor.

Adrian Ilea

Director Tehnic
ICCO SYSTEMS SRL

Apelez intotdeauna cu incredere in solutionarea problemelor la UPS Distribution, unde lucrez cu o echipa de profesionisti amabili, recomand tuturor!

Mindig bizolammal es a biztos megoldas tudataban fordulok az UPS Distribution -hoz , kedves es szakemberekkel targyalok , ajanlom midenkinek!

Lorinczy Zoltan

Director General
Computer Trade

Colaboram cu firma UPS Distribution de peste 5 ani si este una dintre cele mai pozitive colaborari ale noastre. Promptitudine, calitate si preturi realiste. Asa am defini noi, pe scurt, cei cinci ani de colaborare cu firma UPS Distribution. Criteriile dupa care ne alegem furnizorii sunt: calitatea produselor, preturi adaptate pietei din Romania si promptitudine la livrare. UPS Distribution intruneste toate aceste calitati si de aceea este unul din principalii nostrii parteneri.

Laurentiu Lungu

Director Comercial
Mediafun Impex SRLInscrie-te pe blog!Gheorgheni

Str. Gábor Áron Nr.3
(+40) 266-365.473
(+40) 266-365.328
gheorgheni@upsdistribution.ro

Bucureşti

Bld. Timişoara Nr. 84,
Sector 6, Compl. COMET
(+40) 214-443.401
bucuresti@upsdistribution.ro

Cluj-Napoca

Com. Floreşti,
Str. Avram Iancu, Nr. 442-446
(+40) 264-592.386
cluj@upsdistribution.ro

Urmati-ne
© 2015-2016. «upsdistribution.ro». Toate drepturile rezervate.
Ups Distribution Srl, CIF: RO13675662, Nr. Reg. Com.: J19/29/2001